Intregul cosmar a inceput pentru medic in momentul in care suspectii au creat un cont fals pe o retea de socializare. Au pus la poza de profil o tanara frumoasa si au asteptat ca cineva sa le cada in plasa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Sarlatanii nici nu au avut de asteptat prea mult, ca medicul a cazut in "mrejele" lor. Se pare ca acesta ar fi intrat in vorba...cu tanara, fara sa banuiasca ce se ascunde in spatele pozelor atragatoare.Cand au considerat ca au strans suficente picanterii, barbatii l-au sunat pe doctor. I-au spus ca fata cu care ar fi vorbit pana atunci este minora si ca daca nu vrea sa se afle ar trebui sa plateasca. 

Medicul s-a speriat si a inceput sa le trimita bani, dupa care si-a dat seama ca a facut o greseala mare. Una in valoare de 50 de mii de lei.

"Din luna ianurie sumele au fost virate printr-un serviciu de transfer bancar si cereau 500, 1000 de lei in functie de nevoile lor.Dupa

ce a reusit sa depuna suma de 50 de mii de lei a venit si la noi", spune Bogdan.

Luati la intrebari de catre politisti, tinerii au facut o marturisire socanta. Cei 50 de mii de lei ar fi ajuns in buzunarele lautarilor.

Cei patru au fost audiati de procurori si urmeraza sa fie dusi in fata unui judecator care va decide daca ii va trimite dupa gratii.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si