Un minor de 17 ani a fost ucis în bătaie. Trei bărbați l-au atacat în timp ce se afla împreună cu prietenii, într-o scară de bloc. Doi dintre bărbații care l-au atacat, au început să îl lovească cu pumnii și picioarele, până când trupul băiatului a cedat.

Minor ucis în bătaie

Mai multe informații sunt oferite de Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Minorul de 17 ani a avut parte de un sfârșit cumplit. Acesta se afla împreună cu prietenii săi, într-o scară a unui bloc, în județul Tulcea. 

Trei bărbați s-au apropiat de tânăr și de prietenii luni și au început să îl atace pe băiatul de 17 ani. Doi dintre bărbații care l-au atacat au început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele. 

Un minor de 17 ani a fost ucis în bătaie, în Tulcea. Băiatul ieșise afară, cu prietenii

Un minor de 17 ani a fost ucis în bătaie, în Tulcea. Băiatul ieșise afară, cu prietenii

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La un moment dat, băiatul a reușit să scape de cei doi bărbați și a încercat să fugă de aceștia. Bărbații l-au prins din urmă și au început să îl lovească din nou, puternic, atât cu pumnii, cât și cu picioarele, lăsându-l inconștient.

Potrivit primelor informații, tânărul de doar 17 ani se mutase de puțin timp, cu chirie, la Tulcea.

Băiatul era angajat la Șantierul Naval Tulcea.

Citește și: VIDEO. Un interlop periculos îi amenință pe polițiști. "Băi, câine, te tai, te fac varză. Îți dau 35 de bricege!"

Agresorii au fost găsiți la fața locului, lângă victimă. Au fost duși la audieri, iar un judecător a decis arestarea acestora pentru 30 de zile. 

Bărbații sunt recunoscuți și pentru alte infracțiuni.

Citește și: VIDEO- Atacat cu sălbăticie pentru un loc de parcare. Întregul conflict s-a încheiat cu un dosar penal pentru atacator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si