Close sidebar
Close sidebar

Un nou atac cu drone rusești a avut loc asupra Kievului. Care este prima reacție a primarului capitalei ucrainene

În noaptea de marți spre miercuri, mai multe drone rusești au atacat Kievul. Atacul a provocat pagube materiale, potrivit primarului capitalei ucrainene, Vitali Klitschko.

Alexandra Bercea,

Un nou atac cu drone rusești a avut loc asupra Kievului. Care este prima reacție a primarului capitalei ucrainene

[Sursa foto: fotojet ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Ca urmare a atacului inamicului asupra capitalei şi a căderii resturilor de la drone, o clădire nerezidenţială a fost avariată în districtul Solomyansky. Un copac a luat foc în districtul Svyatoshynsky”, a scris Klitschko pe Telegram.

Un nou atac cu drone rusești a avut loc asupra Kievului. Care este prima reacție a primarului capitalei ucrainene

[Sursa foto: Twitter]

„Nu sunt morţi sau răniţi în capitală”, a adăugat el.

Cel puțin trei explozii au fost auzite noaptea

Potrivit administrației militare, resturile unei drone au căzut pe un loc de joacă, provocând un incendiu într-o clădire nerezidențială, în cartierul Golosiivsky. Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit unui jurnalist din Kiev, acesta a auzit cel puțin trei explozii în jurul orei locale 03:00.

Un alt atac a avut loc asupra regiunii Odesa

De asemenea, un alt atac a avut loc în cursul nopții în sudul regiunii Odesa, la un port mare ucrainean la Marea Neagră, potrivit administrației militare regionale.

Rusia a raportat un atac cu drone ucrainene asupra Moscovei

Oficialii ruși au declarat marți că apărarea aeriană a doborât mai multe drone ucrainene care vizau Moscova, iar resturile uneia dintre ele au lovit o clădire înaltă din capitala rusă.

Dronele ucrainene au lovit de mai multe ori regiunea capitalei Rusiei în luna iulie, dezvăluind vulnerabilitatea Moscovei, în timp ce războiul Rusiei în Ucraina se prelungește în cea de-a 18-a lună.

Atacurile, inclusiv cel de marți, au vizat inclusiv cartierul de afaceri Moskva-Citi, aflat la câțiva kilometri vest de Kremlin, provocând nervozitate în rândul angajatorilor și angajaților de acolo, care au simțit că războiul a ajuns în centrul ”nervos” al Rusiei. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Gigantul tehnologic Yandex, care are birouri în jurul capitalei ruse, inclusiv în Moskva-Citi, le-a cerut angajaților să părăsească birourile noaptea, când au avut tendința de a avea loc lovituri asupra capitalei ruse.

Statele Unite nu încurajează sau nu permit atacuri în interiorul Rusiei, a declarat luni coordonatorul Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, pentru CNN.

Atacurile rusești asupra orașelor ucrainene au lăsat în urmă un șir de morți și răniți, determinându-l pe președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy să sublinieze nevoia Ucrainei de arme cu rază lungă de acțiune.

Cel puțin șase persoane au fost ucise de două rachete rusești care au lovit orașul Kryvyi Rih din sudul Ucrainei, orașul natal al lui Zelensky, au declarat luni oficialii ucraineni.

Citește și: Rusia a raportat un atac cu drone ucrainene asupra Moscovei

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI