Un poliţist care care se deplasase, alături de colegii săi, luni seară, la o intervenţie în comuna Berceni, judeţul Ilfov, a fost înjunghiat în piept de către un minor. Adolescentul, care avea un comportament agresiv, urma să fie internat la o clinică de specialitate.

Luni seară, în jurul orei 21:34, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat, printr-un apel la 112, de un membru al familiei tânărului.

Polițistul rănit a fost transportat la spital

Imediat, la adresa indicată, au ajuns poliţişti din Popeşti Leordeni. Tânărul extrem de recalcitrant l-a agresat fizic pe unul dintre polițiști și l-a rănit cu un corp contondent.

Cadrele de pe ambulanță au acordat primul ajutor polițistului rănit și l-au transportat la un spital. Agresorul a fost imobilizat și ridicat de poliție.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine ar fi, de fapt, bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc? Legătura neștiută cu Gigi Becali

Medicii i-au acordat primul ajutor polițistului

Medicii i-au acordat primul ajutor polițistului

Sindicatul Europol trage un semnal de alarmă

Reprezentanţii Sindicatului Europol au precizat ulterior că poliţistul a fost înjunghiat de un tânăr care suferă de probleme psihice.

”Poliţiştii au intervenit la un caz semnalat prin 112.

Patrula a fost solicitată pe raza com. Berceni, aparent pentru un scandal în familie. După ce au ajuns la faţa locului, un adolescent a luat un cuţit şi l-a înfipt în pieptul unuia dintre poliţişti”, arată sindicaliştii.

Reprezentanții Sindicatului mai spun că, la nivelul Poliţiei Capitalei, au fost puse la dispoziție în urmă cu o lună, gratuit, 40 de dispozitive cu electroşocuri.

Sindicatul Europol trage un semnal de alarmă

Sindicatul Europol trage un semnal de alarmă

Citește și: Detalii despre fiul și tatăl găsiți decedați în apartament, la Timișoara. Cum și-ar fi găsit cei doi sfârșitul, de fapt?

”Cu toate acestea, deşi 20 dintre ele deja pot fi folosite de poliţiştii din stradă, şeful Poliţiei Capitalei, din directiva celor de mai ”sus”, refuză să îi doteze pe poliţişti cu ele. Dacă în acest caz, deosebit de grav, unul din poliţişti ar fi avut un dispozitiv cu electroşocuri, nu ar fi ajuns să-i fie pusă viaţa în pericol. Este doar o perioadă de timp până când vom avea cazuri de agresiuni şi în Bucureşti, iar poliţiştii nu se vor putea apăra pentru că incompetenţa managerială este la ordinea zilei în Poliţia Română”, susţin reprezentanţii Sindicatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si