In casa preotului Nicolae Poiana politistii au gasit o instalatie pentru fabricarea lumanarilor, materie prima, dar si 505 kg de produs finit, informeaza ziaruldevrancea.ro.

"La data de 26 mai a.c., politiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vrancea au depistat 4 barbati cu vârste cuprinse între 38 si 52 de ani, care în perioada 2012- mai 2016, ar fi produs şi comercializat lumânari similare celor vândute în lacaşurile de cult, fara a detine autorizatie în acest sens. 

Astfel, astazi au fost efectuate 6 perchezitii domiciliare, ocazie cu care în comuna Suraia la domiciliul unui dintre barbati, a fost gasita o instalatie pentru fabricarea lumânarilor (aflata în functiune), materie prima folosita la fabricarea acestora, precum şi cantitatea de 505 kg produs finit (lumânari).  De asemenea, în urma perchezitiilor au mai fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor şi sumele de 6620 lei şi 1130 euro”, se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Preotul este cerceat penal pentru infractiunile de evaziune fiscala si exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si