Close sidebar
Close sidebar

Un psiholog a analizat ultimele imagini cu Stela Popescu. "Daca se intervenea, putea fi salvata!"

Un psiholog a urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Acesta a explicat ce s-a intamplat cu actrita in momentele de incoerenta si cum ar fi putut salvata aceasta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stela Popescu a incetat din viata joi, 23 noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani. Regretata artista a fost gasita decedata in holul resedintei sale din capitala si, potrivit declaratiilor medicilor SMURD aceasta ar fi suferit un stop cardiorespirator.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cu doar doua zile inainte de a pleca dintre noi, Stela Popescu a fost prezenta la o gala in cadrul careia a urcat pe scena pentru a-i fi inmanat premiul pentru intreaga cariera.

Starea de sanatate a actritei era vizbil afectata- a avut un discurs incoerent, era foarte agitata, expresia fetei era nefireasca, iar la un moment dat chiar a scapat premiul din mana fara a sesiza acest lucru.

”Mai bine ma duceam acasa decat sa ma vedeti in halul asta“, a spus ea la un moment dat.

Psiholog de profesie, mama prezentatoarei TV Simona Gheorghe, a urmarit ultima aparitie a Stelei Popescu din cadrul galei si a declarat ca:  "Probabil tocmai făcuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI