Așa că, dacă vrei să petreci sfârșitul lui 2019 într-un loc special, e deja timpul să pui mâna pe  un card de cumpărături și să treci prin variantele cele mai inedite, în funcție de preferințe.

La cald

Nu-i deloc obligatoriu să petreci Revelionul înfășurat în fulare și încercând să deschizi șampania cu mănuși de schi pe mâini. Ba chiar e mai interesant să trișezi iarna și să mai câștigi câteva zile de vară.

În Thailanda, apele rămân la fel de turcoaz și în decembrie. Și plajele la fel de călduroase. Dacă adaugi natura sălbatică, street food-ul delicios și apetența Bangkokului pentru petreceri până în zori, parcă ai găsit rețeta perfectă pentru Anul Nou.

La munte

Dar varianta clasică, cocoțat pe munte și pe schiuri, rămâne și ea disponibilă. Și este chiar foarte recomandată, cât timp alegi ieftin și bun. Adică Bansko. Frații bulgari par să fi nimerit bine raportul între calitatea serviciilor și numărul de leva pe care-i scoți din buzunar. Pârtii ca-n Austria, mâncare ca la mama, petreceri ca-n Balcani, curățenie ca-n Bulgaria, adică impecabilă.. Mulțumim, vecini!

  La cetate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dacă pentru tine sărbătorile de iarnă înseamnă atmosferă feerică, străduțe cochete și castele de poveste, avem un singur cuvânt pentru tine: Praga. Capitala din inima Boemiei știe cum să-ți fure și ție inima în luna cadourilor. Cu plimbări misterioase prin centrul vechi, restaurante cu mâncăruri bune și bogate, baruri cu cea mai bună bere lager din Europa și clădiri medievale care te transpun într-o poveste Disney. Poți să legi Revelionul cu Crăciunul și să te bucuri de o experiență completă în capitala Cehiei.

La noi

Dacă nu vrei prea mult deranj de sărbători, poți să experimentezi câte un pic din cele de mai sus (mai puțin mare și căldură) în Brașov. La poalele Muntelui Tâmpa, ajungi destul de repede din orice punct al țării. Chiar și din București, dacă nu te sincronizezi cu puhoiul de pe Valea Prahovei. Orașul are câte ceva din farmecul medieval de care am amintit mai sus, iar Poiana Brașov are câte ceva din pârtiile bulgarilor. În acest fel, poți să combini plimbatul cu schiatul, mâncatul cu exploratul și așa mai departe. Cu de toate, cum ne place nouă.

Una peste alta, ai variante peste variante pentru un Revelion reușit, indiferent ce preferințe ai. Important e să plănuiești din timp. Și să nu lași surprizele financiare să-ți strice planurile. Un card precum CardAvantaj este bine-venit și când faci rezervare, și când plătești drumul, și când vine nota de plată la restaurant. Pentru că împarte orice sumă mare în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A.

şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si