Tanarul avea 29 de ani, iar tragedia s-a petrecut chiar in apartamentul in care locuia. In momentul de fata, detectivii britanici incearca sa afle motivul pentru care romanul a fost ucis si au deja o pista pentru asta, un suspect in varsta de 18 ani.

Oamenii legii spun ca zona in care s-a petrecut incidentul este una rau famata in Londra.

Ionut Lazar lucra la o firma de paza din Timisoara, dar isi daduse demisia pentru a merge sa munceasca in Anglia.

"A anuntat cu cateva zile inainte ca nu mai vine la lucru, ca vrea sa plece in afara si ca pleaca prima data acasa, in Oltenia. Eu n-am stiut niciodata de asa ceva, cum ca ar vrea sa plece in strainatate sa lucreze, sau ceva. Eu de cand il stiu lucra agent de paza", sustine insa o prietena a lui Ionut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

"Era un baiat de nota zece, te puteai baza pe el in orice situatie, era de incredere, era sufletist, orice nevoie aveai, orice problema aveai, era primul pe care puteai sa il suni.

Am sperat ca e o gluma proasta. El era cel care iti punea zambetul pe buze", spune patronul firmei de paza.

Potrivit presei britanice, nimeni nu stie de la ce a pornit totul sau daca romanul a fost victima unei reglari de conturi. Politistii au anuntat ca au retinut un suspect. Tot presa britanica precizeaza ca politistii ar fi ridicat din apartament, ca probe, o suma de bani si ceva asemanator unei pudre albe.

Anchetatorii fac apel si la eventualii martori sau la cei care detin informatii care ar putea ajuta ancheta, sa vina la politie. Acum, rudele si prietenii lui Ionut strang bani sa ii aduca trupul acasa, pentru inmormantare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si