Locuinta batranei a fost cuprinsa de flacari. Vecinii au chemat pompierii, insa Radu Benderschi, impreuna cu un alt tanar, au fortat usa ca sa o poata scoate pe proprietara imobilului.

Locuinta batranei a fost cuprinsa de flacari. Vecinii au chemat pompierii, insa Radu Benderschi, impreuna cu un alt tanar, au fortat usa ca sa o poata scoate pe proprietara imobilului.Locuinta batranei a fost cuprinsa de flacari. Vecinii au chemat pompierii, insa Radu Benderschi, impreuna cu un alt tanar, au fortat usa ca sa o poata scoate pe proprietara imobilului.

„M-a luat de brat si mi-a spus ca trebuie sa urcam la nivelul superior pentru a stinge salteaua care s-a incendiat, dar flacarile se râspândise deja pe tot nivelul superior. Ea insista, astfel ca am fost nevoit sa o trag cu forta in afara casei, dupa ce am deconectat un cuptor, care era aprins, probabil se pregatea sa gateasca ceva. In casa nu functiona sistemul de incalzire. Nu stiu cum e posibil sa locuiesti in astfel de conditii. Ea nu si-a dat seama ca era in pericol, astfel ca am fost nevoit sa o scot cu forta din locuinta”, a povestit moldoveanul, potrivit l ibertatea.ro.

„Am facut doar ceea ce ar fi trebuit sa fac”, a mai spus moldoveanul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si