Tragedia s-a petrecut la Port Saplaya, Alboraia, regiunea Valencia. Viorel Parfene în vârstă de 49 de ani, şi-a înjunghiat de mai multe ori iubita, pe Beatriz Arroyo, 29 de ani, şi a stat lângă cadavru mai bine de 10 ore.

Citeste si: VIDEO| Valea Viilor, sat UNESCO

Șeful fetei a contactat-o pe mama acesteia luni dimineață deoarece observase ca tânara nu a mai ajuns la muncă.

Aceast a încercat și ea să o sune și văzând că nu răspunde a alertat poliția.

Citeste si: Lecturi de vara, perfecte pentru a fi citite in vacanta!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Era o fată tânără, care lucra de ceva timp aici ca şi menajeră. Mai lucra şi la un magazin mic şi cred că avea nişte ore şi la un hotel. El era bucătar, acolo.", au povestit vecinii. Viorel şi iubita lui erau îămpreună de 7 ani, iar din 2015 se mutaseră în casa în care ea a fost ucisă, scrie levante-emv.com.

Citeste si: VIDEO| Vijelie ca o tornadă, la Pogoanele

Beatriz Arroyo avea de gând să-l părăsescă pe iubitul ei și să-și refacă viața dar de frică nu și-a dus niciodată la bun sfârșit planul.

Când poliția ajuns la domiciliul celor doi au găsit ușile închise. Când i-a văzut pe agenți, bărbatul a încercat să arunce casa în aer dând drumul la gaz, apoi s-a înjunghiat provocându-şi câteva răni minore, iar când poliţiştii au pătruns în casă s-a aruncat de la etajul 5.

Citeste si: Dragnea refuză să se uite la televizor în penitenciar. Motivul incredibil

Medicii legiști au stabilit ca oribila crimă a fost comisă cu cel puțin 10 ore înainte ca poliția să ajungă la locul faptei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si