Timpul liber este limitat pentru multi dintre noi, asa ca incercam sa ne prioritizam activitatile astfel incat sa nu ne plictisim de rutina si sa descoperim in fiecare zi lucruri noi. Spre exemplu, in loc sa stam pe retelele de socializare mai bine de o ora zilnic, am putea sa citim o carte. Cititul este una dintre activitatile care ne relaxeaza si ne antreneaza creierul in acelasi timp. Trebuie sa recunoasteti si voi ca v-ati simtit tare bine de fiecare data cand ati terminat de citit o carte si probabil va gandeati care va fi urmatoarea.

Si cum vara este de obicei momentul perfect pentru a incepe diferite activitati si hobby-uri, ce ati spune daca v-am recomanda cateva lecturi de vara, perfecte pentru a fi citite cand stati la plaja ori cand profitati de cateva momente de relaxare la munte? Si pentru a profita din plin de momentele libere, va propunem sa comandati cartile dintr-o librarie online! Astfel, nu veti fi nevoiti sa mai pierdeti timp in trafic sau chiar sa mergeti la mai multe librarii, in cazul in care nu gasiti cartile pe care vi le doriti. In continuare o sa va prezentam cartile pe care le consideram perfecte pentru vara aceasta!

Ce ar fi o vara fara o poveste de dragoste ca in filme? De fapt… ca in carti. Prima carte pe care v-o recomandam este Un bilet pentru Paris de Jojo Moyes. Daca va plac cartile cu final fericit, daca va regasiti in personaje care au avut puterea sa se redescopere, lectura aceasta o sa vi se potriveasca la fix.

Actiunea se petrece la Paris, capitala iubirii, asa ca romanticii incurabili cu siguranta vor aprecia cartea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

A doua carte pe care v-o recomandam pentru a o citi vara aceasta este Refugiul  de Nicholas Sparks.

Este tot din categoria cartilor de dragoste si aduce in prim plan viata unei femei ce incearca sa iubeasca din nou. Insa, cum se intampla si in viata reala, pentru a avea o viata fericita, intai trecem peste anumite obstacole. Iar in cazul personajului principal, obstacolul era o persoana din trecut. Aceasta carte are si o ecranizare care se numeste ,,Save Haven”. Chiar va recomandam sa cititi atat cartea si sa va uitati si la film, pentru ca sigur or sa va placa amandoua.

Si ultima recomandare este o carte a unei autoare romance: Miercuri, respiram de Ioana Chicet Macoveiciuc. Probabil o stiti sub denumirea de Printesa Urbana, este autoarea blogului cu acelasi nume. Aceasta carte nu este doar o lectura de vacanta, este o lectura in care o sa va regasiti sub forma unui personaj si o sa invatati lectii importante dupa ce o veti citi.

Acestea au fost recomandarile noastre de carti pentru vara. Speram ca v-am starnit curiozitatea in privinta lor si ca o sa le alegeti pentru a le citi vara aceasta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si