Lego Creator vine cu un nou set spectaculos, dupa ce ultimele creatii- un Mini Cooper cu un set de picnic si un van VW- s-au bucurat de foarte mult succes. De aceasta data, danezii au lucrat la un autobuz clasic londonez. Designeri au fost Morten Graff-Wang si Jamie Berard, iar produsul finit este o opera de arta. De altfel, si lansarea modelului a fost un adevarat spectacol.

Cei de la Lego au ales sa-si lanseze acest set Lego Creator chiar intr-un autobuz londonez, parcat in Leicester Square, din Londra. Vizitatorii au avut ocazia sa vada noul model, intr-un eveniment ce a fost transmis live pe Facebook. Prezentarea a fost condusa chiar de designerii Morten Graff-Wang si Jamie Berard.
"Avand o bogatie de detalii autentice, legendarul autobuz londonez Lego are o autenticitate si detalii complexe care capteaza caracterul si farmecul unei embleme a Londrei", se arata in comunicatul emis de Lego.

Noul set Lego Creator Expert are o serie de detalii spectaculoase, care-l ajuta la personalizarea sa. Spre exemplu, are afise publicitare, posiblitatea de a afisa un mesaj pe panoul de bord, scara interioara sub forma de spirala, tapiterie, un ziar abandonat, o umbrela, un bilet de autobuz. Este un semn ca cei de la Lego au lucrat intens la acest proiect si nu le-a scapat niciun detaliu din ochi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Marea Britanie, un astfel de set costa aproximativ 110 lire sterline.

Descopera la Noriel seturi Lego Creator la preturi accesibile, dar si altele. Lego City, Lego Minecraft, Lego Star Wars si multe altele te asteapta si ele. Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit.

Autobuzul Lego Creator are 1.686 de piese si asamblarea lor dureaza in jur de patru ore. Se incepe cu caroserie si, usor-usor, autobuzul prinde forma. Procesul de asamblare este o incantare pentru orice fan Lego, deoarece, dupa cum spuneam, atentia la detalii este excelenta. Un exemplu, autobuzul are 29 de scaune si trebuie montat fiecare in parte.

Detaliile sunt completate de ferestrele mari, comparabile cu cele reale, caroserie curbata, de rosie stralucitoare, parbriz panoramic, anvelope de rulare si semn de destinatie. Capota se deschide si sub ea apare motorul, iar cabina soferului este foarte bine detaliata. Autobuzul londonez din setul Lego Creator are acoperisul detasabil si o punte care permite accesul la detaliile din interior.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si