Close sidebar
Close sidebar

Un sofer roman din Italia a ucis o tanara mama sub ochii copilului de 8 ani

O tanara mama in varsta de 31 de ani din Italia a murit dupa ce a fost lovita de o furgoneta condusa de un sofer roman. Tragedia s-a produs sub ochii fiului victimei, un baietel de 8 ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ibtissam Hachimi, originara din Maroc, se dusese sa-si ia fiul de la scoala si urma sa se intoarca acasa, unde o astepta sotul. Cei doi au strabatut parcarea care se afla la cateva sute de metri de locuinta. Cu putin timp inainte sosise un curier care a facut o livrare la unicul magazin care se afla in zona. Dupa ce a incheiat descarcarea soferul a urcat in furgoneta si a dat in marsarier pentru a iesi din parcare. In spate, la o anumita distanta, se afla mama cu micutul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Soferul a inceput manevra fara sa observe prezenta pietonilor. Furgoneta a strivit femeia: o scena teribila la care a asistat fiul.
Din pacate, medicii care au fost chemati de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic pentru tanara mama.

Soferul vehiculului, un roman de 37 de ani, a intrat in stare de soc si a fost dus la spital.

Barbatul este anchetat pentru omor din culpa, scrie gazetaromaneasca.com.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI