Close sidebar
Close sidebar

Un sportiv cunoscut a murit dupa ce s-a inecat cu mancare. Avea numai 26 de ani

Culturistul Dallas McCarver a murit la numai 26 de ani, dupa ce s-a inecat cu mancare.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dallas McCarver, un celebru culturist, cunoscut sub numele de "Big Country", a murit dupa ce se pare ca s-a inecat cu un bol alimentar.

Iubita sa, Dana Brooke, a declarat ca sportivul a fost gasit inconstient luni dimineata in propria casa de un prieten. McCarver a fost descoperit la scurt timp dupa ce a vorbit cu Brooke la telefon.

Brooke a mai spus ca asfixierea mecanica pare a fi cauza mortii. Ea a adaugat ca nu exista suspiciuni de moarte violenta sau de suicid.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cu toate acestea, mama Dallas McCarver sustine ca decesul sportivului ar fi survenit ca urmare a consumului de suplimente pe baza de proteine.

La inceputul acestui an, culturistul a avut probleme de sanatate la concursul "Arnold Classic". McCarver s-a prabusit pe scena in timpul evenimentului, dar mai tarziu acesta a anuntat ca este complet recuperat si a facut publice mai multe filmulete in care parea ca si-a revenit.

McCarver a inceput sa concureze in culturism cand avea 21 de ani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI