Close sidebar
Close sidebar

Un student beat a fost grav ranit dupa ce a cazut prin acoperisul unei case

Un student baut a cazut prin acoperisul unei case. Chris si Lou Hepper nu si-au putut crede ochilor cand l-au vazut pe tanar zacand in gramada de moloz, pe care el a provocat-o. Incidentul a avut loc in Playmouth, Devon.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Studentul a suferit rani grave in urma cazaturii, insa a refuzat ajutorul medicilor sositi la locul accidentului. Cuplul a postat cateva fotografii pe retelele de socializare in speranta ca tanarul le va vedea si se va recunoaste.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Nu intelegeam ce spune. Era plin de cioburi. Am sunat la ambulanta. Am facut ce tot ce am putut. Nu putea ajunge in garaj altfel. Cel mai probabil, a cazut de pe gardu. Tot ce vrem sa stim e ca e in regula”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI