Close sidebar
Close sidebar

Un suporter dinamovist a murit dupa ce a fost lovit in cap cu o sticla de un rival de-al sau, dupa meciul cu Steaua. Danciulescu: ”Suntem socati, cerem dreptate!”

Adrian Daniel Matei, un tânăr de 18 ani din Bucureşti, legitimat la echipa de hochei pe iarbă CS Antilopa, a murit azi la spitalul Sf. Pantelimon din Bucureşti. Tanarul a fost lovit cu o sticla in cap de un suporter stelist si a intrat in coma.

,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost transportat de urgenta la spital, insa miercuri dimineata a incetat din viata.Tanarul, un sporter dinamovist, a fost lovit de un presupus suporter al Stelei în noaptea de după meciul dintre Steaua şi Dinamo. Apropiatii sai spun ca el a intervenit sa aplaneze un conflict intre mai multi suportri dinamovisti si stelisti, insa el a fost cel lovit.

”Clubul Dinamo este şocat că în România acestor zile astfel de drame pot avea loc. Ne exprimăm întreaga compasiune şi sincerele noastre condoleanţe familiei celui dispărut în aceste circumstanţe tragice. Cerem cu fermitate autorităţilor statului să-şi facă datoria şi să-i prindă cât mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate! Suntem şocaţi că încă se mai pot produce astfel de drame şi că unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte”, a spus Ionel Dănciulescu pentru prosport.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Adrian era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI