Mauricio Ossola avea doar 23 de ani cand a cerut-o de sotie pe matusa lui, Yolanda Torres, o profesoara iesita la pensie, care avea atunci 91 de ani. Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii simple, in provincia Salta, in urma cu doi ani.

Femeia a murit insa anul trecut, iar de atunci tanarul incearca, fara succes, sa obtina o pensie de vaduv.

„Am iubit-o pe Yolanda in cel mai pur mod in care poti iubi o persoana, iar acest sentiment si durerea pe care am simtit-o cand am pierdut-o ma vor urmari pana la moarte”, spune Ossola.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pana acum, statul argentinian i-a respins cererea pentru pensia de vaduv si nu recunoaste casatoria celor doi. Astfel de ajutoare financiare sunt acordate atunci cand partenerul ramas vaduv poate dovedi ca decedatul era singurul sau sprijin financiar. Ori acest lucru este incert in cazul lui Ossola, care profeseaza ca avocat si se poate intretine singur.

Barbatul spune ca, in ciuda diferentei de 68 de ani dintre el si matusa lui, casatoria a fost perfect legala, cu toate ca erau rude. El este hotarat sa duca acest caz la Curtea Suprema, daca nu ii va fi acordata pensia.

„Acest refuz este nefondat si nu voi trada ultima dorinta a Yolandei si juramantul pe care i l-am facut pe patul de moarte.

Yolanda a insistat sa imi termin studiile. Casnicia noastra a fost o decizie nobila si legitima. M-a sustinut pana in ultima clipa si ultima ei dorinta a fost ca eu sa primesc acest ajutor”, spune Ossola.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si