Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 25 de ani a pierit în Lacul Pantelimon! Bărbatul care a plonjat cu mașina în apă nu avea permis

Tânărul a căzut în lac cu mașina și nu a mai avut șanse de supraviețuire. Tragedia a avut loc la doar 100 de metri de locuința bărbatului.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Brigada Rutieră a Capitalei]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr de 25 de ani a pierit sâmbătă dimineață în Lacul Pantelimon din Capitală. Bărbatul a căzut în apă cu mașina și nu a mai avut șanse de supraviețuire.

Totul s-a petrecut în jurul orei 10:10 dimineața. La scurt timp au fost sesizate autoritățile cu privire la autoturismul care a intrat în lac. Chiar dacă salvatorii au făcut tot ce au putut, tânărul a fost declarat mort la fața locului.

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

„Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleş, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon. Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, împreună cu pompierii şi o persoană civilă, au reuşit extragerea celui în cauză, pe care l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare”,

a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

Oamenii legii ar lua în calcul și ipoteza sinuciderii 

După ce l-au identificat pe tânăr, polițiștii au aflat că acesta nu avea permis de conducere. Oamenii legii fac cercetări pentru a determina cu exactitate în ce circumstanțe a avut loc moartea bărbatului.

Polițiștii ar lua în calcul și varianta sinuciderii, scrie Observator. Părinții tânărului spun că acesta ar fi avut anumite probleme psihice iar sâmbătă dimineața ar fi furat mașina din curtea casei cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

Bărbatul ar fi răbufnit după o ceartă pe care a avut-o cu tatăl său. Tânărul mort locuia la doar 100 de metri de locul în care și-a găsit sfârșitul.

Citește și: S-a urcat beat la volan, a ucis o femeie și a fugit de la locul accidentului! Tragedia de la Bacău a fost provocată de un șofer din Arad

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI