Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 27 de ani a murit inecat pe litoral. El se afla la mare impreuna cu logodnica sa

Ceea ce trebuia sa fie un concediu relaxant, cu ocazia aniversarii zilei de nastere a iubitei sale, s-a transformat intr-o tragedie, intrucat un politist din Craiova, in varsta de 27 de ani, s-a inecat la malul marii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Georgian Cazacu, in varsta de 27 de ani, s-a inecat in statiunea Eforie Nord. Acesta a fost adus la tarm de un echipaj SMURD, insa eforturile medicilor de a-l resuscita au fost zadarnice.

Acum, logodnica tanarului care urma sa-si sarbatoreasca ziua de nastere se pregateste de inmormantare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Tanarul din Craiova tocmai ce reusise sa se transfere cu serviciul din Draganesti Olt la Inspectoratul Judetean de Politie Dolj, pentru a fi mai aproape de logodnica sa, de profesie procuror. inainte de a se muta la noul loc de munca, a vrut sa petreaca la mare atat transferul, cat si ziua de nastere a celei pe care urma sa o ceara in casatorie, noteaza realitateaoltului.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI