Acesta a gasit, luni, in Piata Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul in care se aflau actele de indentitate ale proprietarului si o importanta suma de bani: 650 de euro si 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.

El a

dus imediat portofelul la Politia Locala Arad, care a inceput sa-l caute pe proprietar.
Barbatul care a gasit banii, C.B., a declarat ca a gasit portmoneul pe jos, in piata, l-a deschis si l-a dus imediat la sediul Politiei Locale Arad din zona.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sosit de indata la sediul

Politiei Locale Arad pentru a-si recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un barbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred“.
El le-a povestit politistilor ca banii si documentele i-au alunecat din buzunar in timp ce pleca la cumparaturi.

Barbatul le-a promis politistilor locali ca va dona o suma de bani copiilor institutionalizati, asa cum a fost dorinta celui care i-a gasit portmoneul.

Sursa: gorj-domino


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si