Bărbatul și-a pus planul în aplicare. A intrat în farmacie înarmat cu un cuțit și a amenințat o farmacistă, pe care a obligat-o să deschidă casa de marcat, sub amenințarea cuțitului. 

Un client a încercat să îl împiedice

A încercat apoi să fugă, însă un client masiv hotărât să îi strice planul individului s-a pus în dreptul ușii. Agresorul s-a năpustit din nou asupra unei angajate și l-a obligat astfel pe bărbat să elibereze intrarea.

Citeste si: What’s Up, reclamat de prietenă pentru agresiune, a fost prins de poliție cu droguri

Citeste si: Dosar penal pentru distrugere calificată în cazul exploziei de la o benzinărie dezafectată

Citeste si: Părinții primesc zile libere pentru a-și supraveghea copiii atunci când școlile sunt închise. Proiectul de lege a fost aprobat

A jefuit o farmacie pentru a face rost de bani pentru a juca la păcănele

Potrivit cercetărilor, bărbatul a intrat în jurul orei 19:20, în interiorul farmaciei Catena de pe str. Ștefan cel Mare din Suceava și s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu, iar prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat. A luat din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia.

Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces, informează newsbucovina.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La două ore distanță, bărbatul a fost găsit de autorități într-o sală de jocuri de noroc din Suceava.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si