Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr polițist a ajuns pe patul de spital după un accident. Agentul dirija traficul

Accident cumplit pe un drum județean din Sibiu. Un cetățean străin în vârstă de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat stânga și a izbit din plin un polițist care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe stradă.

Madalina Grigore,

Un tânăr polițist a ajuns pe patul de spital după un accident. Agentul dirija traficul

[Sursa foto: Istockphoto.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a oprit pe trotuar. Polițistul în vârstă de 37 de ani a fost transportat la spital de echipajele de salvare în stare gravă.

Polițist rănit grav într-o intersecție. Agentul de poliție este în comă

Potrivit informațiilor, polițistul se află în stare critică. Acesta a ajuns în noaptea de marți spre miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu mai multe reumatisme printre care și un traumatism cranio-cerebral major.

Agentul de poliție a fost operat și se află în comă. Bărbatul are fracturi costale și craniene mari, un hematom subdural și hemotorax.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă", au declarat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Citește și: VIDEO- Șoferii în etate vor fi testați mai des. Parlamentarii consideră această măsură necesară

Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu. În timp ce se afla la volanul mașinii, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul asupra volanului, a virat brusc stânga și l-a lovit pe polițistul care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă care era balizată și semnalizată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI