Florin Moraru a abuzat o femeie in oraselul Kettering din Northamptonshire. Incidentul a avut loc in noaptea de Anul Nou dupa ce fata a plecat dintr-un club, iar barbatul a atacat-o si a agresat-o.

Tanarul roman abia fusese eliberat conditionat dintr-o inchisoare din Romania.

El a fost inchis tot pentru agresiune impotriva unei femei dupa ce a batut grav o tanara intr-un jaf pe care l-a dat in 2014.

Moraru si-a urmarit victima care a parasit un club pe noapte, a lovit-o brutal si a abuzat-o. Persoane care au trecut prin zona au auzit tipetele femeii si au alertat politia. Incidentul s-a petrecut in curtea unei biserici din oras.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul din România unde locuitorii sunt amendaţi drastic dacă dau bani cerşetorilor- antena3.ro

Barbatul este judecat in prezent in Marea Britanie, iar procesul sau este urmarit cu sufletul la gura de intreaga natiune engleza, mai ales ca vine in contextul Brexit si dorinta masiva a unor britanici de a nu mai primi cetateni straini la munca in tara lor, noteaza cei de la dailymail.co.uk. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si