Close sidebar
Close sidebar

Un tramvai a ars complet in depoul din Arad, in urma unui scurtcircuit produs cand a fost cuplat la retea

Un tramvai a ars complet intr-un incendiu izbucnit in depoul din Arad, cu doar cateva momente inainte sa fie scos in trafic, vatmanul reusind sa iasa inainte ca flacarile sa cuprinda tot interiorul. Conform pompierilor, incendiul a fost declansat de un scurtcircuit produs in momentul cuplarii garniturii la reteaua de tensiune a orasului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tramvai model GT8, care are cabine de comanda la ambele capete, a fost cuprins de un incendiu puternic in momentul in care urma sa iasa din depoul din Arad, pentru a intra in trafic.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, tramvaiul era garat, iar cand vatmanul l-a cuplat la reteaua de tensiune pentru a porni in cursa, s-a produs un scurtcircuit in panoul electric, insotit de un zgomot puternic, asemanator unei explozii.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Flacarile au cuprins rapid interoriul garniturii, dar vatmanul a reusit sa iasa la timp. El si alti angajati ai depoului au intervenit cu stingatoare pana la sosirea pompierilor.

”In momentul in care cele doua autospeciale de stingere ale noastre au ajuns la fata locului, tramvaiul ardea generalizat, cu pericol de propagare a flacarilor la alte trei garnituri aflate in apropiere.

S-a reusit lichidarea flacarilor dupa aproximativ 15 minute, fara a fi afectate alte tramvaie”, a declarat Plesca.

Interiorul garniturii a fost distrus complet, iar reprezentantii Companiei de Transport Public Arad spun ca doar caroseria mai poate fi recuperata.

 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI