Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, persoana a căzut în gol aproximativ 100 de metri din Brâna Aeriană din Bucegi, iar o echipă de prim-răspuns s-a îndreptat de urgență spre Vâlcelul Policandrului.

Citeste si: A murit Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

Persoana căzută în gol, găsită fără viață de savamontiști

"Salvatorii montani au ajuns la locul producerii evenimentului nefericit şi confirmă faptul că victima nu este în viaţă. Acum o să coboare cu cele trei persoane ce însoţeau victima", au anunţat reprezentanţii Salvamont Prahova.

Primele imagini de la fața locului

Cei de la Salvamont Prahova au prezentat imagini cu echipa salvatorilor montani ajunsă la locul tragicului accident, în Vâlcelul Policandrului.

Citeste si: VIDEO| Bărbat salvat de salvamontiști după ce a căzut de la 40 de metri în gol în Munții Bucegi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele trei persoane au fost aduse jos, în siguranță, în cursul nopții, victima urmând a fi coborâtă luni, au mai transmis salvamontiștii:

Salvatorii montani au ajuns la locul producerii evenimentului nefericit şi au confirmat faptul că victima nu mai era în viaţă.

[Sursa foto: Facebook / Salvamont Prahova]

Accidentul montan a fost semnalat în jurul orei 19.00, iar primele informaţii primite de la persoanele care însoţeau victima indicau faptul că persoana nu se mai afla în viaţă. 

Operațiunea salvamontiștilor a durat aproximativ 4 ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si