Provine dintr-o familie de muzicieni din orasul oltean Bals si spune ca la 3 ani stia sa tina o vioara in mana, iar la 4 a interpretat primul cantec la acest instrument. A studiat in Romania, Italia si Germania, iar acum este violonist profesionist in cadrul Orchestrei din Innsbruck, alaturi de care a concertat in aproape toata Europa. Mai mult, romanul este acum unul dintre conducatorii orchestrei austriece, fiind sef de partida.

Intr-un interviu acordat site-ului viitorulromaniei.ro, George Bogdan Butusina a povestit ca cel mai impresionant moment al carierei sale s-a petrecut in Italia, unde a avut prilejul sa cante la o vioara Stradivarius cotata la sapte milioane de euro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

“A fost o experienta impresionanta pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa tin un astfel de instrument in mana. Am plans in timp ce am cantat cu vioara respectiva. Sunetul pe care il scotea crea o stare de fericire deplina. Vioara Stradivarius suna exact cum imi doream eu. Acela a fost cel mai frumos moment al meu ca solist. Atunci am avut prieteni in sala care au plans de emotie si de fericire, i-am surprins placut prin felul cum am interpretat recitalul”, a povestit Butusina.

foto; viitorulromaniei.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si