Mama lui Cătălin Cherecheș ar fi revenit în țară, în weekend! Aceasta ar fi fost plecată din România înainte ca fiul său, Cătălin Cherecheș, să fie condamnat la cinci ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, scrie Antena 3 CNN.

Până acum, ea nu a făcut niciun fel de declarație cu privire la cele întâmplate, nici în privința lui Cătălin Cherecheș, dar nici în privința socrilor acestuia.

Unde a fost văzută mama edilului fugar?

Luni, Viorica Cherecheș ar fi fost văzută la cabinetul medical de la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, în timp ce consulta pacienți, mai informează sursa citată mai sus. Înainte de a lăsa totul în urma și de a pleca din România, aceasta și-ar fi suspendat contractul pe care îl avea cu unitatea medicală.

Mama Cătălin Cherecheș România

Imagine cu Cătălin Cherecheș și mama sa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Cătălin Cherecheș poate scăpa azi de închisoare?! Fostul edil se află la Penitenciarul din Aiud: ”Încearcă practic procedura extraordinară”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum, femeia în vârstă de 68 de ani se află la pensie.

Ce avere deține mama lui Cătălin Cherecheș?

Viorica Cherecheș ar fi primit la finalul anului 2022 toată averea de la fiul său. Bunurile constau în trei apartamente și două vile, ultimele două fiind deținute în comun cu fiul său. De asemenea, Viorica Cherecheș figurează cu șase terenuri în Baia Mare, conform Playtech.

În anul 2021, mama fostului edil din Baia Mare, figura cu un salariu de 205.332 lei provenit de la spital, indemnizația de deputat în sumă de 141.381 lei, precum și venituri din chirii în valoare de 227.436 lei anual. 

În aceeași perioadă, fosta deputată avea doar un cont curent în valoare de 30.250 de euro. Totodată, Viorica Cherecheș a declarat că ar fi împrumutat-o cu 300.000 de euro pe Eugenia J., sora sa, mai scrie sursa citată mai sus.

Mamă Cătălin Cherecheș România

El este Cătălin Cherecheș.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce a promis un bărbat în schimbul unei sume colosale? A fost prins de procurorii DNA în flagrant

La un moment dat, Cătălin Cherecheș, care acum își ispășește pedeapsa în România, ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că a luat sub formă de împrumut 1,5 milioane de euro de la mama sa, suma fiind ulterior transferată în tranșe mai mici, în Germania, acolo unde este stabilită o mătușă de a sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si