Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre cei mai temuți lunetiști ai armatei ruse a fost lichidat

​Forțele armate ucrainene anunță un succces și anume faptul că l-au eliminat în cele din urmă pe "Adam cel Groaznic", unul dintre cei mai temuți lunetiști ai armatei ruse, care a luptat anterior în Donbas și Siria.

Laura Macovei,

Unul dintre cei mai temuți lunetiști ai armatei ruse a fost lichidat

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel care a dat vestea a fost colonelul ucrainean Anatoli Stefan pe platforma de Telegram. Tot acesta a anunțat anterior și lichidarea altor comandanți ruși precum Alexandr Kalnițki sau colonelul Alexei Șarov, comandantul celei de-a 810-a Brigade de Gărzi a armatei ruse.

Potrivit ofițerul ucrainean, "Adam cel Groaznic" a fost în cele din urmă „denazificat și demilitarizat oficial”. În finalul postării, acesta a scris „Slava Națiunii și moarte dușmanilor!”.

Cum a primit lunetistul numele de „Adam cel Groaznic”

Potrivit imaginilor distribuite de Stepan, lunetistul a servit anterior în Batalionul Sparta, creat de separatiștii pro-ruși din Donbas în 2014, după anexarea ilegală a Crimeii de către Moscova.

Citeste si: Întâmplare inedită la un festival. Un bărbat a fost atacat de un bou în mijlocul reprezentațiilor de Rusalii

El a luptat sub conducerea lui Arsen Pavlov, notoriul criminal de război, care a murit în 2016 şi a fost decorat post mortem luna trecută de către președintele rus, Vladimir Putin. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Batalionul Sparta a fost acuzat de numeroase crime de război și terorizarea populației civile.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov: „Putin va aduce pacea în lume!”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut declarații șocante. Acesta a ajuns la o concluzie halucinantă potrivit căreia Putin va aduce pacea în lume.

Televiziunea cecenă a difuzat un discurs halucinant al lui Ramzan Kadîrov. Bărbatul anunță că Putin va aduce pacea în lume, chiar dacă sunt  necesare războaie  pentru realizarea acestui obiectiv.

Citeste si: Geamanduri în formă de cruce pe Marea Neagră. Salvamarii sunt revoltați

În declarațiile sale, subliniază și că președintele rus „ia întotdeauna deciziile corecte”.

Decizia liderului cecen a șocat pe toată lumea.

Acesta a declarat că Vladimir Putin vrea să aducă pacea în lume, iar acest obiectiv este motivul pentru care a trebuit să pornească războaie.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI