Close sidebar
Close sidebar

UPDATE Interpreta melodiei "Nothing Compares 2 U", Sinead O'Connor, data disparuta, a fost gasita

Sinead O'Connor a fost data disparuta, iar politistii au cautat-o luni in apropierea orasului Chicago. Autoritatile au anuntat ca artista a fost gasita dupa 32 de ore si ca este in siguranta.

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE Cantareata a fost gasita la 32 de ore dupa disparitie." A fost găsită în siguranţă, nu mai este considerată dispărută sau în pericol", a comunicat Poliţia din Wilmette, o suburbie a oraşului Chicago. Poliţia a refuzat să ofere detalii despre circumstanţele găsirii artistei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sinead O'Connor nu a mai fost vazuta de duminica, de la ora 6:00 am, cand a iesit cu bicicleta, intr-o suburbie din Chicago. Un purtator de cuvant al politiei locale a declarat ca autoritatile au inceput cautarile.



"Am primit un apel, cineva este ingrijorat de starea ei. Nu avem nicio informatie momentan", a spus acesta.

Sinead O'Connor este cunoscuta in toata lumea datorita cantecului, lansat in 1990, "Nothing Compares 2 U". Cantareata a avut multe probleme de sanatate de-a lungul anilor, iar in 2012 si-a anulat un turneu din cauza tulburarii bipolare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI