Close sidebar
Close sidebar

Urmărire ca-n filme pe șosea. Prins cu 166 și 236 de km/h, în timp ce fugea de poliție

Un bărbat din comuna Miroslava și-a pus toată poliția din județul Iași în cap după o urmărire ca-n filme prin localitățile ieșene. Bărbatul a fost surprins de două ori de radar în decurs de câteva zeci de minute. Prima dată cu 166 km/h, a doua oară cu 236 de km/h. El a fost prins de poliție după ce prima oară nu a respectat indicațiile agentului de poliție.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost prins cu cu 166 și 236 de km/h, în timp ce fugea de poliție

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Buștiuc, a declarat că bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost surprins cu 166 km/h pe DN 28D, în afara localității Uricani, acolo unde limita de viteză era de 100 km/h. Apoi a fost prins din nou de radar, cu 236 km/h, pe DJ 248, acolo unde limita de viteză era de 60 km/h.

Citeste si: Moarte fulgerătoare pentru o prezentatoare de 24 de ani. Cadavrul a fost găsit la recepţie

Urmărire ca-n filme pe șosea

Poliția Iași arată că bărbatul a fost prins de radar în timp ce fugea de agenții care i-au indicat să se oprească după ce ar fi fost văzut în timp ce a efectuat o depășire ilegală. Bărbatul avea permis de conducere din 2005 și a fost amendat cu 750 de lei pentru că a încălcat legislația rutieră și nu a respectat indicațiile agenților de poliție.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Prima măsură luată de MAI după împușcăturile din Piața Constituției

De asemenea, oamenii legii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de opt luni, arată stiriest.ro.

Conducea un Audi S8 care a dat radarele peste cap

„În timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 28D, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au observat un conducător auto care a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Pe traseul parcurs, conducătorul auto a fost înregistrat de două ori cu aparatul radar cu viteza de 166 km/h, respectiv 236 km/h. De asemenea, acesta nu a oprit la culoarea roşu a unui semafor şi a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depăşire. Autoturismul a fost oprit ulterior de către poliţişti, conducătorul auto fiind indentificat în persoana unui bărbat de 32 de ani, din comuna Miroslava.

Citeste si: Cum l-au surprins camerele de vedere pe tânărul care și-a ucis iubita cu toporul la Șotrile după crimă

A fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru depăşire neregulamentară, viteză neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor şi semnalelor agentului de poliţie şi nerespectarea culorii roşu a semaforului. De asemenea, s-a dispus reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Buştiuc.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Șoferul teribilist care și-a pus poliție pe urmele sale se afla la volanul unui Audi S8.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI