Urs pe străzile din Ploiești. A fost transmis mesaj Ro-Alert

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 1.00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru semnalarea unui urs pe strada Găgeni, din Ploiești.

Citește și: Ursoaica își ținea puiul pe creștet pentru a supravieți, după ce au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant

Potrivit presei locale, în zonă a fost alocat un echipaj SMURD. Autoritățile au urmărit animalul sălbatic pe străzile din Ploiești, dar nu au reușit să-l captureze.

În imaginile apărute pe rețelele sociale se vede cum ursul aleargă pe o stradă a municipiului prahovean, urmărit de o mașină.

Nu s-a reușit capturarea ursului

Localnicii au fost avertizați să rămână în locuințe și să protejeze animalele din gospodărie, dar și să păstreze distanța față de animal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Până la această oră nu s-a reușit capturarea ursului, transmite Observatorulph.ro. Publicația a publicat o fotografie cu ursul ascuns în vegetația din strada Găgeni.

Ulterior, ursul ar fi fost zărit în zona Vega, monitorizată acum de jandarmi. Autoritățile încearcă în continuare să-l găsească.

Ultima dată ursul ar fi fost văzut în zona de nord, în afara orașului Ploiești.

Ursoaică și puiui ei, captivi într-o fosă septică, la Sinaia

Fosa septică neacoperită a unui restaurant din Sinaia a pus în pericol viața unei ursoaice și a puiului ei.

Când au ajuns la locul incidentului, ursoaica își purta puiul pe creștet pentru a-l ține în siguranță.

Ursoaica, soluția de salvare pentru puiul ei 

Ursoaica, soluția de salvare pentru puiul ei 

Sâmbătă dimineață, în Sinaia, o ursoaică și puiul ei au căzut într-o fosă septică neacoperită a unui restaurant. Se pare că ursoaica și-a purtat puiul pe creștet până la sosirea ajutorului.

Când autoritățile au ajuns la locul incidentului, au văzut ursoaica, care era acoperită până la gât de dejecții, cum își purta pe creștet puiul pentru a-l proteja.

Ajunse la fața locului, autoritățile au izolat zona pentru a putea salva animalele, dar și pentru a evita alte incidente.

Ursoaica a fost recuperată prima, potrivit pompierilor din Sinaia, relatează  news.ro. Atât ursoaica, cât și puiul acesteia au fost recuperate după ce pompierii au reușit să pătrundă în fosa septică cu ajutorul unei scări metalice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si