Close sidebar
Close sidebar

Va mai amintiti de protagonista din "Pasarea Spin"? Cum arata si ce surprize pregateste la 35 de ani de la lansare frumoasa actrita, Rachel Ward.

Au trecut 35 de ani de cand s-a lansat serialul „Pasărea Spin”, care i-a tinut cu sufletul la gura pe romani. Povestea de iubire din preotul interpretat de Richard Chamberlain si enoriasa mult mai tanara interpretata de Rachel Ward a facut furori in intreaga lume.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actrita Rachel Ward avea 25 de ani cand a jucat rolul tinerei enoriase Meggie Cleary si era un fotomodel de succes. Succesul rasunator a transformat-o intr-un adevarat star si a inceput sa primeasca roluri pe banda rulanta. Insa, surprizele pe care "Pasarea Spin" le-a adus in viata lui Rachel nu se opresc aici. Pe platourile de filmare si-a intalnit marea dragoste.

Actorul Bryan Brown i-a furat inima si s-au casatorit pe 16 aprilie 1983. Au devenit o familie mult mai implinita, dupa ce au facut si 3 copii. Cei doi au ramas impreuna si sunt fericiti si dupa 35 de casnicie.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

In ultimii ani, actrita s-a facut remarcata si ca regizor, scenarist si editorialist, regizand filme ca "Beautiful Kate" sau mini-seria "Devi'l Playground".

De curand, actrita a implinit 60 de ani si a decis sa se intoarca in fata camerei, pentru a juca intr-un film, alaturi de fiica ei, Matilda.

Cele doua seamana foarte mult, intepretand chiar acelasi personaj in stadii diferite ale varstei in filmul "The Death and Life of Otto Bloom".
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI