Chester Bennington s-a sinucis pe 20 iulie. El avea sase copii, dintre care trei cu Talinda, cu care avea o relatie din 2004.

Cei doi s-au casatorit in 2006.

”In urma cu o saptamana, mi-am pierdut sufletul pereche si copiii mei si-au pierdut eroul- pe tatal lor. Am avut o viata ca de basm, care acum a devenit o bolnava tragedie shakespeariana. Cum trec peste asta? Cum imi adun sufletul distrus? Singurul raspuns pe care il stiu este sa imi cresc copiii cu toata dragostea pe care o mai am. Vreau sa spun tuturor fanilor ca simtim dragostea voastra. Simtim si pierderea voastra. Copiii mei sunt prea mici ca sa isi piarda tatal. Si stiu ca toti veti ajuta ca amintirea lui sa fie tinuta in viata”, a transmis ea, potrivit loudwire.com.

Talinda Bennington a adaugat: ”A fost un suflet luminos si iubitor, cu o voce de inger. Acum este eliberat de durere si isi canta cantecele in toate inimile noastre.

Fie ca Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne indrepte unul catre celalalt atunci cand suferim. Chester si-ar fi dorit sa facem asta. Odihneste-te in pace, iubirea mea”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Solistul trupei nu metal Linkin Park a fost gasit spanzurat, pe 20 iulie, la locuinta sa din Los Angeles, in ziua in care prietenul sau Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi implinit 53 de ani.

Chester Bennington s-a alaturat formatiei Linkin Park in 1999. Albumul de debut ”Hybrid Theory” (2000) a fost incununat de succes, primind discuri de platina in numeroase tari. El a fost urmat de ”Meteora” (2003), insa odata cu ”Minutes to Midnight” (2007) popularitatea formatiei a scazut. Cel mai recent material de studio al trupei, ”One More Light”, a fost lansat in 2017, iar formatia urma sa inceapa luna aceasta un turneu in SUA. in 2012, Linkin Park a concertat si la Bucuresti, in turneul de promovare a albumului ”A Thousand Suns” (2010). Cele sapte discuri ale formatiei au fost vandute in peste 70 de milioane de copii in intreaga lume. Formatia a fost recompensata cu doua premii Grammy.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si