Close sidebar
Close sidebar

Vali Vijelie vorbeste pentru prima data despre clipul filmat la Conservator! "Da ce, eu n-am voie? Nu sunt roman?!"

Vali Vijelie vorbeşte, pentru prima dată, în faţa unei camere de filmat despre, scandalul uriaş, pe care l-a declanşat pe piaţa muzicală.. din ţara noastră. Cel mai recent videoclip, al său, filmat la Conservator ##VIDEO5399##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Vijelia care a cuprins Conservatorul!  Piata muzicala s-a cutremurat si s-a framantat cand s-a aflat ca un artist de manele si muzica de petrecere a cantat acolo. "Nu am cantat o manea. Pot sa cant mai multe genuri muzicale. Nu am deranjat pe nimeni  ca a iesit atata zarva, ca nu am facut nimic", a spus el.

Vali Vijelie a vrut un videoclip inedit si visul i s-a indeplini. "Cum e la San Remo, orchestra mare in spate, asa ca l-am sunat pe prietenul meu Spider si i-am zis ca vreauun clip la Ateneu, dar nu ne-a dat voie", isi aminteste acesta

Si cat ai spune clip…totul s-a transformat intr-un scandal de nedescris. "Am cantat o melodie care era din anii 70  atunci m-am nascut. Melodia a luat locul 1 la San Remo.
Eu sunt cetatean roman, Conservatorul este o instituite a statului. Platesc si am respecatt toate regulile. Eu nu am dreptul? De ce? Ce am facut"
, isi explica solistul gestul.

Orice, oricat ar fi facut, criticile la adresa lui tot nu s-au oprit!  S-a vehiculat chiar ca Vali Vijelie ar fi facut contractul pe numele altui coleg de trupa doar ca sa fie acceptat in Conservator…dar adevarul este altul.
"Si daca ma duceam cu  buletinul meu nu ar fi stiut ca in bulletin sunt Rusu Valentin nu Vali vijeli. Asa ca nu stiu de ce s-au suparat asa de tare", mai spune el.

Putin deranjat de reactiile celor din jur dar si convins ca astfel de videoclipuri vor avea success, Vijelie nu se opreste aici! "Data viitore daca imi dau voie o sa filmez si la opera si la teneu si daca nu fac altceva.
Pot sa fac decorul  ori de la opera, ori de la Ateneu"
, spune Vali Vijelie de planurile sale de viitor.

Citeste si: Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au fost aduși în țară. Cei trei frați ar fi fost scoși din România cu un TIR- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI