„Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, si cu siguranta ca vor da astfel de mariri salariale, ca masura de fidelizare a angajatilor. Dar cele cu profituri mici vor da tichete ca si pana acum, pentru ca nu tuturor le merg afacerile ca în statisticile oficiale. În alta ordine de idei, acest sistem cu acordarea de tichete de masa arata de fapt cat de mici sunt salariile romanilor, care par, astfel, ca ar avea nevoie de ajutor pentru hrana.

Salariul ar trebui sa fie îndestulator pentru toate cheltuielile angajatului si sa nu mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masa”, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, potrivit Mediafax.

Potrivit legii, tichetele de masa sunt emise pe suport de hartie sau in format electronic si sunt destinate exclusiv alocatiei individuale de hrană, consturile acestora fiind suportate integral de angajator.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si