Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, trupurile celor doi vasluieni au fost gasite in incaperi diferite ale locuintei, femeia fiind descoperita cazuta pe jos, iar barbatul in patul dintr-un dormitor.

Fiul celor doi, cel care i-a descoperit in cursul diminetii de marti, a anuntat la 112 ca parintii sai ar fi fost victimele unui incendiu, in conditiile in care acestia aveau arsuri pe corp.

"Echipajul nostru de la ambulanta a constatat ca victimele prezentau urme pe corpuri, iar casa era ravasita si, in consecinta, a fost sesizata Politia. Avand in vedere cele descoperite in locuinta, este posibil ca cei doi sa fi fost victimele unei infractiuni", a declarat, marti, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Politisti criminalisti au ajuns la locuinta celor doi vasluieni si au inceput o ancheta pentru a stabili in ce conditii au murit acestia.

Din primele ipoteze reiese ca este posibil ca presupusii infractori sa fi dat foc in locuinta respectiva pentru a-si acoperi urmele.

Focul nu s-a extins insa la intreaga locuinta, fiind afectata doar o parte a acesteia.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si