Close sidebar
Close sidebar

Vecinii Stelei Popescu sunt revoltati! Ce a facut Doina, fiica adoptiva a regretatei actrite: "Nici macar nu a asteptat sa treaca perioada de doliu"

La nici doua luni de la moartea Stelei Popescu, fiica acesteia a luat o decizie care i-a revoltat pe vecinii actritei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sambata, fostul sot al Stelei Popescu i-a ridicat parastas actritei, care in urma cu 2 luni, a murit la 81 de ani. La pomana, care a avut loc la un restaurant chinezesc din centrul Bucurestiului, s-au adunat cativa apropiati ai actritei. Invitatii au depanat amintiri, dar au deschis si "desaga cu barfe", scrie click.ro.

Un vecin de-al Stelei s-a aratat nemultumit ca Doina, fiica adoptiva a actritei, s-a mutat deja in casa unde locuia actrita.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

"Doina s-a mutat deja in casa unde statea Stela, la o saptamana- doua dupa moartea ei. Nu a asteptat nici macar sa treaca perioada de doliu. A cumparat si mansarda vilei. Acolo statea un domn care a murit. in 2017, inainte de moartea Stelei, Doina a vandut garsoniera pe care i-a dat-o Stela, iar cu banii de la garsoniera si-a cumparat mansarda.

Am auzit ca vrea sa scoata la licitaţie si hainele Stelei Popescu. Plus ca ea nu ar fi infiata de la 16 ani, asa cum se spune. Am inţeles ca, in acte, abia pe la varsta de 40 de ani a fost adoptata ”, a marturisit un vecin al Doinei Maximilian, pentru Click.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI