Veronica a avut parte de un sfârșit cumplit. Femeia a fost omorâtă chiar de soțul ei, în fața copilului lor. După ce a luat decizia de a divorța de Cristi, femeia a fost omorâtă. Ea se săturase de o viață plină de suferință și lupta pentru custodia copilașilor ei. După 15 ani de căsnicie, Veronica a fost omorâtă de cel care trebuia să îi fie alături la bine și la greu.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Luciana, o româncă stabilită în Germania. Un criminal în serie a abuzat-o și ucis-o fără milă

Femeia a fost omorâtă fără a sta pe gânduri. Ea și Cristi aveau o căsnicie de mai bine de 15 ani. Tragicul eveniment a avut loc chiar sub ochii fiului ei, moment în care victima a fost înjunghiată de mai multe ori.

Veronica a fost omorâtă de față cu fiul ei

Timp de 15 ani, ea a trăit un calvar alături de soțul ei. S-a săturat de chin și a decis să divorțeze și se lupta pentru costudia copilașilor ei, un băiat și o fată. Revoltat după ce a primit o citație acasă cu privire la separare, bărbatul a consumat băuturi alcoolice și a mers la soție pentru a cere explicații, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: Un elev a omorât două profesoare. Tânărul de 18 a fost arestat de oamenii legii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omul și-a acuzat soția de infidelitate, apoi a înjunghiat-o chiar de față cu fiul lor. Bunica micuților a vrut să intervină în ajutorul femeii, dar a fost și ea atacată de bărbat.

„Nu ştiu cum au rezistat copiii ăia acolo, deci vara nu puteai să stai, din casă se auzea. Uşi trântite, geamuri sparte, ţipete, la 1-2 noaptea, numai aşa a fost", au mărturisit vecinii, potrivit Observatornews.ro

Pentru că nu mai suporta o viață plină de calvar, Veronica a decis să bage divorț. Această decizie i-a adus sfârșitul. După ce și-a omorât soția, individul a fugit de la locul faptei.

Citeste si: Un grup de tineri din Galați a fost atacat de un bărbat. Individul era înarmat cu o macetă

Cristi, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore astăzi. Judecătorul a cerut arestarea preventivă a bărbatului, iar oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor califiicat.

Citeste si: Familia Yuliiei Prodan, anunț disperat la TV. Ultima oară au văzut-o în Mariupol: “Cu speranța că a reușit să se salveze”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si