Potrivit greatnews.ro, pozitiile sunt diverse, de la vânzători şi recepţioneri la agenţi de securitate şi lucrători comerciali.

Locurile de muncă sunt disponibile in Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Reşiţa, Timişoara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Compania promite un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanţă), training-uri de vânzări şi produse, posibilitatea dezvoltării în carieră.

Potrivit site-ului, undelucram.ro, salariul unui consilier de vanzari angajat full time, in Bucuresti, cu doi ani de experienta in domeniu, ajunge la un salariu net de 1.500 de lei la care se adauga bonuri valorice de 188 de lei lunar, in timp ce un consilier pentru clienti, cu un an de experienta, poate castiga 1.000 de lei net.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si