Close sidebar
Close sidebar

Veste trista in lumea muzicii! Un celebru cantaret a incetat din viata

Mel Tillis, cantaret de muzica country si compozitor prolific american, a murit duminica la 85 de ani intr-un spital din centrul Floridei din cauza unei insuficiente respiratorie, relateaza EFE.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De-a lungul carierei sale de peste sase decenii, Tillis, nascut la Tampa (Florida), a inregistrat peste 60 de albume, iar 35 dintre single-urile sale au intrat Top Ten. Dintre acestea sase au ajuns pe primul loc, precum ''I Ain't Never'', ''Coca-Cola Cowboy'', ''Southern Rains'' o ''Good Woman Blues''.

Tata a sase copii, printre care si cantareata de muzica Pam Tillis, muzicianul este compozitorul a peste 1.000 de cantece, dintre care peste jumatate au fost cantate de vedete ale genului precum Kenny Rogers, George Strait si Ricky Skaggs.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tillis era membru al Country Music Hall of Fame, iar in 2012 cel pe atunci presedinte ale SUA, Barack Obama (2009-2017), i-a conferit Medalia Nationala a Artelor, cea mai inalta distinctie decernata de guvernul american artistilor.

Vestea mortii sale a provocat un val condoleante pe retelele de socializare, precum cele adresate de cantaretul Blake Shelton, care pe contul sau de Twitter l-a considerat pe Tillis unul dintre cei mai "talentati compozitori, un artist incredibil si un tip plin de umor".

Grupul de muzica country Rascal Flatts a subliniat, de asemenea, pe Twitter ca moartea lui Tillis este "o grea pierdere" pentru acest gen de muzica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI