Close sidebar
Close sidebar

Vești extrem de triste despre Florin Piersic! Mesajul extrem de trist al fiului marelui actor! ”Tată, să nu mă lași orfan!”

Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, este foarte schimbat iar apropiații sunt îngrijorați.

E.T.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din imaginea postată pe Internet, cea în care Piersic apare alături de Paleologu, se poate observa totuși că marele actor a slăbit vizibil. Oamenii au remarcat că acesta este complet schimbat la față, aproape piele și os. . Florin Piersic este de nerecunoscut. Ultimele apariții publice i-au îngrijorat atât pe fani, cât și pe apropiații actorului, fiindcă este complet schimbat față de Florin Piersic pe care îl știm cu toții.

Actorul s-a fotografiat recent alături de Theodor Paleologu, iar în poză cu pricina se poate vedea cu ochiul liber faptul că acesta a slăbit foarte mult și este tras la față. Din imaginea postată pe Internet, cea în care Piersic apare alături de Paleologu, se poate observa totuși că marele actor a slăbit vizibil. Oamenii au remarcat că acesta este complet schimbat la față, aproape piele și os. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă îl grațiează pe Liviu Dragnea. Răspunsul halucinant al premierului

Citeste si: Tragedie desprinsă din filme de groază! O femeie și-a găsit sfârșitul mâncată de propriul animal! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Citeste si: Ion Iliescu a făcut infarct? Medicii spun că a trecut peste ”evenimentul acut”

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Mai, tată, să nu îndrăznești să mă lași orfan!’, a povestit Florin Piersic. Acrtorul a făcut referire la faptul că în ultima perioada a trecut printr-o serie de operații, nerefacandu-se complet nici în prezent. El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul sau, dar i-a fost suficient că să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face.
Excepțional!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI