Ion Iliescu se află internat în Spitalul Elias de vineri, când a fost adus cu ambulanța, după ce s-ar fi simțit rău. Fostul președinte, care are probleme cardiace și care în primăvară a suferit o intervenție chirurgicală, se simte bine acum, susțin medicii.

Ultimele declarații oficiale, de luni dimineață, ale reprezentanților spitalului dau însă și o informație despre un ”eveniment acut” care ar fi avut loc sâmbătă.

Ar putea fi vorba despre un infarct pe care l-ar fi suferit Ion Iliescu, conform unor surse citate de Antena 3.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Iată anunțul medicilor de luni dimineață, privitor la starea de sănătate a lui ion Iliescu:  “Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte. A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”,a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, conform Mediafax.

Citeste si: Ministrul Sănătății le-a vizitat pe 6 femei rănite în accidentul din Ialomița. Care este starea lor

Citeste si: Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, acuzații grave: "Am auzit acele zvonuri că se cumpără cu bani cash voturi, dar acum văd că se trece la nivelul doi şi se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a rămâne la guvernare acest Guvern toxic"

Citeste si: Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele au devenit milionari dintr-o singură piesă de teatru! "Dineu cu proşti" a produs 2,5 milioane de euro! EXCLUSIV

Ion Iliescu a făcut infarct? ”Va mai rămâne internat câteva zile”

Potrivit reprezentantului spitalului, evoluția stării de sănătate a fostului președinte este lent favorabilă, așa că Ion Iliescu "va mai rămâne cu siguranță câteva zile internat”.

Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias din Capitală de vineri. În luna iunie, fostul președinte a ajuns din nou la spital. Atunci, medicii au spus că ar fi fost vorba doar despre un control de rutină. Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană- tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si