Close sidebar
Close sidebar

Vicepremierul României: Am doi verișori care au murit de COVID-19. Erau tineri

Vicepremierul Raluca Turcan a făcut o dezvăluire șocantă, într-un interviu TV: ea spune că doi verișori de-ai săi au murit din cauza COVID-19. Turcan a adăugat că rudele sale nu ar fi decedat dacă nu ar fi fost infectate cu noul coronavirus.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întrebată dacă cunoaște pe cineva care are coronavirus, Raluca Turcan a răspuns: „Am doi verișori care au murit din această cauză”. Ea a adăugat că erau tineri și că, dacă nu contractau coronavirusul, nu ar fi murit, potrivit Digi24.

Citeste si: Coronavirus România, 10 iulie. O nouă zi cu aproape 600 de cazuri

Potrivit datelor comunicate vineri de Grupul de Comunicare Strategică, de la începutul pandemiei, 1.847 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 13 decese (8 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Dâmbovița, Dolj, Ialomița, București și Tulcea.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis pune piciorul în prag. Nu este de acord cu legea venită din Parlament

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 1 deces la o persoană de peste 80 de ani.Toate

decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Câți români sunt în prezent la Terapie Intensivă

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 592 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 236 de pacienți, număr puțin mai mic decât cel de ieri.

Citeste si: Țările cu o rată mică de mortalitate la Covid au avut noroc cu vaccinul BCG- studiu

Un studiu preliminar care urmează să fie publicat în revista „Proceedings” a revistei Academiei Naționale de Științe din SUA sugerează că un vaccin împotriva tuberculozei, vechi de un secol, poate juca un rol important în scăderea ratei de mortalitate la COVID-19.

Terapia cu vaccinul Bacille Calmette-Guérin (BCG) nu este utilizată în mod obișnuit în Statele Unite, explică Centrul american pentru controlul și prevenirea bolilor. Tuberculoza este o boală bacteriană cauzată de Mycobacterium tuberculosis, care poate deteriora foarte mult plămânii, precum și alte părți ale corpului.

Boala este predominantă în țările în curs de dezvoltare, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și tot acolo a fost utilizat masiv și vaccinul BCG.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI