Close sidebar
Close sidebar

Victima lui Mario Gino Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, face dezvaluiri: "M-a chemat intr-un loc. Credeam ca o sa imi restituie banii, dar m-au tocat in bataie"

Dragos, barbatul care i-a denuntat la politie pe Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, si pe cativa membrii ai clanului "Calu", a dezvaluit pentru Cancan.ro ce s-a intamplat si cum a ajuns sa fie "tocat" in bataie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Dragos a povestit ca Mario a apelat la ajutorul lui intr-un moment in care avea mare nevoie de bani.

" Se certase cu tatăl lui şi mi-a cerut să-i împrumut bani ca să închirieze o locuinţă, iar eu am fost de acord. Numai că lucrurile s-au complicat pe parcurs. După o perioadă, văzând că nu are de gând să-mi restituie banii, i-am solicitat acest lucru, însă n-a zis nimic. Am insistat timp de mai multe zile, însă n-a mai vrut să audă de aşa ceva. Când a avut nevoie i-am dat, iar acum mă lăsase cu ochii în soare", a declarat Dragoş pentru CANCAN.ro.

Acesta a spus ca, intr-un final, Mario a acceptat sa se intalneasca cu el, dar ce a urmat a fost un adevarat cosmar.

"M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă.

Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Calu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi", spune acesta.

"Ulterior, am fost contactat de către cei din clanul Calu care mi-au spus să-mi retrag plângerea. Mi-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea", a mai spus Dragoş.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI