Sotii Gheorghe si Niculina Rentea, alaturi de Viorica Apan, au fost condusi astazi pe ultimul drum de catre familie si prieteni. Sute de persoane au fost prezente la inmormantarea care a avut loc astazi, de la ora 12.00.

Citeste si: O eleva de 7 ani a murit in timpul unei excursii organizate de scoala

Zona a fost impanzita de politisti si jandarmi, care au filmat intreaga procesiune in incercarea de a completa materialul probator la dosarul triplei crime.
Reamintim ca Gheorghe Rentea avea 59 de ani, era pensionar de boala si era agricultor. A fost seful de sala de la restaurantul fostului Hotel Dacia. Niculina Rentea, in varsta de 56 de ani, era angajata a Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare, ca inspector superior la Trezorerie.
Oamenii spun ca sotii Rentea erau oameni harnici, cu bun-simt si nu se stia sa aiba probleme cu cineva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

“Erau oameni harnici si muncitori. Munceau de dimineata pana seara.

El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu imi pot explica, ca umblam aici tot timpul, dimineata si seara”, a spus ruda barbatului pentru PresaSM.

Citeste mai multe pe PresaSM

Sursa foto: PresaSM


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si