Astăzi începe Programul Rabla Plus. Câți bani pot obține cei care vor să-și achiziționeze o mașină nouă, nepoluantă ,dar și care sunt pașii de urmat, știe colega mea, Diana Buzea. Bună ziua, Diana!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Începe programul Rabla Plus

"Programul Rabla Plus a început astăzi și se desfășoară până pe data de 8 decembrie, iar bugetul total alocat este de 72 de milioane de lei.

Practic, prin acest program, oamenii își pot cumpăra un autoturism nou, nepoluant. Solicitantul va primi un ecotichet în schimbul unei mașini uzate, iar cuantumul finanțării este de 51.000 de lei pentru o mașină nouă, sută la sută electrică și de 26.000 de lei pentru o mașină nouă hibrid.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Tirul Dracula, condus de un șofer român face senzație în toată Europa/ Ovidiu Orădan: ”Acesta a fost visul meu să-mi fac un camion personalizat”

AFM precizează că pentru fiecare mașină mai veche de cincisprezece ani se mai adaugă un bonus de 1500 de lei. Ecotichetul se acordă pentru achiziționarea unei mașini electrice, a cărei valoare nu depășește suma de 75.000

de euro cu TVA inclus", a transmis Diana Buzea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si