Poliția din Tampa, Forida, l-a arestat pe Jacob Pursifull, în vârstă de 20 de ani, după ce acesta s-a filmat sărind în expoziția de aligatori de la Busch Gardens din Tampa Bay.

Citește și: O carte religioasă dispărută timp de 500 de ani, regăsită în mod miraculos, unde nu se aștepta nimeni

Jacob Pursifull și doi prieteni s-au filmat intrând în habitatul închis și periculos pentru un videoclip pe care l-au încărcat.

și postat pe diverse platforme de social media.

Citește și: Femeia care NU poate simți durerea. Doar doi oameni din lume au această mutație genetică, iar descoperirea ar putea schimba lumea

Videoclipurile au fost eliminate de atunci, dar din moment ce fața lui Jacob Pursifull era în fața camerei, poliția l-a putut găsi ușor.

Jacob Pursifull

Jacob Pursifull

[Sursa foto: TikTok]

Tânărul inconștient a fost arestat

Potrivit paginilor YouTube și TikTok ale lui Pursifull, el încearcă să-și crească audiența cu diverse videoclipuri cu farse, potrivit NY Post.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Momentul șocant în care tânărul rus de 20 de ani este sfârtecat de rechin în Marea Roșie, Egipt

Biografia de pe TikTok a tânărului spune „Drumul către 10.000 abonați”, iar canalul său de YouTube Jupa6 prezintă titluri video precum „Am fost atacat!” și „APROAPE A MURIT...”

Chiar și așa, tânărul avea mai puțin de 8.000 de urmăritori pe ambele canale de socializare înainte de a face ultima nefăcută.

Imagini video postate de spectatori au arătat că mulțimea de acolo la acea vreme a strigat la Pursifull să iasă din incintă, pentru că era periculos.

La un moment dat, Pursifull arată în mulțime și glumește cu un fals accent australian: „O altă Karen sălbatică, crikey!”

@gagegouldingtv ❌ DON'T DO THIS ❌ A man hopped the barrier around an alligator exhibit at Busch Gardens in Tampa. Nick Reid says the guy was roughly 5 feet away from an alligator before getting back on the other side. 📸: Nick Reid #news #swfl #florida #tiktoknews #fyp #foryou #foryoupage #explore #onlyinflorida #fl #floridaman #fypシ #newstok #gator #alligator #tampa #tampabay ♬ original sound- Gage Goulding 📺

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

„Nu este nimic la care cineva ar trebui să se uite [și să spună]: „Uau, a fost grozav”, pentru că nu a fost”, a declarat fondatorul Wildlife Rescue and Rehabilitation, Vernon Yates, pentru un post local Fox 13 News. „A fost o prostie.”

De atunci, Pursifull a fost acuzat de furt, furt de servicii și încălcarea domeniului privat. În prezent, este reținut la închisoarea Orient Road din Tampa, pe o cauțiune de 8.500 de dolari.

Yates a subliniat că o parte a problemei este următoarea: dacă Pursifull ar fi fost atacat de unul dintre aligatori, aligatorul ar fi trebuit să fie ucis. Se pare că alligatorii din incintă au o lungime de până la 4 metri și cântăresc aproximativ 450 kg.

Echipele de securitate și îngrijirea animalelor au reacționat imediat și niciun spectator sau animal nu a fost rănit în acest incident neobișnuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si