Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit într-un accident cumplit cu un Ferrari, potrivit Daily Mail.

Citește și: Cum a reușit un român să păcălească zeci de persoane pe șoselele din Italia: „Ni s-a părut disperat”

Supermașina de 300.000 de euro, care prinde o viteză colosală, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de copacii de pe marginea drumului. 

Mașina Ferrari, distrusă complet

Accidentul teribil a avut loc în apropiere de orașul Doncaster din Anglia, în cursul zilei de duminică.  

Citește și: Ionuț Culea, românul mort în tragedia feroviară din Grecia, va fi adus luni în țară pentru a fi înmormântat

Bărbatul în vârstă de treizeci de ani a pierdut controlul mașinii Ferrari, a ieșit de pe carosabil, a lovit un copac înainte de a se răsturna pe plafon.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: La un pas de o tragedie aviatică în Cuba. Un avion a aterizat de urgenţă la Havana

Mașina de mare viteză este complet distrusă, după cum se vede în imagini, iar șoferul nu a avut nicio șansă la impactul devastator.

Imaginile arată amploarea daunelor aduse supermașinii scumpe- roțile din față sunt rupte, portierele s-au distrus, iar plafonul e zdrobit după ce mașina a fost răsturnată cu susul în jos.

Portbagajul a fost smuls și el, expunând motoarele V8 twin-turbo.

Poliția face apel la martorii accidentului

Poliția din South Yorkshire face apel la martorii care ar putea avea filmări cu camera de bord din accidentul îngrozitor din Doncaster.

Citește și: FOTO- Un șofer a scăpat ca prin minune, după ce a încercat să traverseze calea ferată, iar mașina în care se afla a fost lovită de tren. Totul s-a petrecut în apropiere de Craiova

Într-o declarație de duminică, un purtător de cuvânt al poliției engleze a declarat: „Ofițerii fac acum apel la oricine ar fi putut să fi asistat la incident sau care conducea în zonă în acel moment și are imagini cu camera de bord care au capturat vehiculul înainte de coliziune. Dacă sunteți martori și puteți să ne ajutați să răspundem la anumite întrebări legate de incident".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si