Accident feroviar în apropiere de Craiova.

Un șofer care a încercat să traverseze calea ferată cu mașina a scăpat ca prin minune, după ce vehiculul în care se afla a fost lovit de un tren cu pasageri.

Citește și: VIDEO- Râuri de lacrimi continuă să curgă la câteva zile de la tragedia feroviară din Grecia. O mamă își plânge copilul care a pierit după ce trenurile s-au ciocnit: „Nu poate fi copilul meu”

Bărbatul a ieșit singur din mașină, iar în momentul în care echipele de salvare au ajuns la fața locului, acesta era conștient. Șoferul a fost transportat la spitalul de Urgență din Craiova.

Citește și: Un bărbat din Cluj a fost arestat pentru tentativă de asasinat la comandă. Individul a intrat intenționat cu mașina în două persoane

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

FOTO - Un șofer a scăpat ca prin minune, după ce a încercat să traverseze calea ferată, iar mașina în care se afla a fost lovită de tren. Totul s-a petrecut în apropiere de Craiova

Accident feroviar lângă Craiova

Nu au fost înregistrate victime

În trenul de călători implicat în incident, 2095 Craiova- Târgu Jiu, nu s-au înregistrat victime. Trenul cu aproximativ 30 de pasageri a staționat la locul accidentului în jur de 50 de minute.

Accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 19:30, în localitatea Almăj situată la doar câțiva kilometri de Craiova.

Citește și: VIDEO |Mărturii șocante din trenul morții: „Trebuia să decid dacă să ard sau să-mi rup oasele căzând în gol”

Mai mulți călători care au sărit din tren imediat după impact au privit întreaga scenă și au sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri și două ambulanțe. Doar șoferul a necesitat îngrijiri medicale.

Bărbatul a suferit mai multe leziuni, dar a fost transportat la Spitalul de Urgență conștient și în stare stabilă.

Citește și: VIDEO- MAE: un român se află pe lista posibilelor victime ale accidentului de tren din Grecia

Reprezentanții CFR au anunțat că în urma impactului dintre tren și autoturism, nu s-au înregistrat probleme majore la calea ferată sau locomotivă și circulația a putut fi imediat reluată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si