Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Acuzatii grave in cazul bebelusilor rapusi de infectiile din Spitalul Judetean Constanta

Moartea se naste la maternitatea Spitalului Judetean Constanta, sustin mai multe mame, care si-au adus bebelusii pe lume in cea mai mare unitate medicala din Dobrogea. Parintii acuza ca unii micutii ar fi fost rapusi mortal de infectiile intraspitalicesti. N-ar fi greu de crezut. Reporterii Kanal D au surprins astazi zeci de angajati ai spitalului care se plimbau cu aceleasi incaltari atat la ghena de gunoi, cat si pe sectii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal unui bebelus decedat: Copilul nostru a fost internat timp de 55 de zile la spitalul judetean. La doua zile dupa externare am ajuns din nou de urgenta la spitalul judetean, schimbadu-se la culoare, incepand sa se albastreasca. Dupa o perioada scurta de internare la pediatrie, copilul nostru a decedat.

Acesti parinti ingenuncheati de durere si-au ingropat singurul copil la nici doua luni de cand a venit pe lume. Rapus inca de la nastere de o pneumonie si tratat- se pare- cu antibiotice, nou-nascutul ar fi luat si infectii din spital.

In acelasi salon, si alti bebelusi traiau, se pare, aceeasi drama.

Parintii au depus plangere la politie pentru ucidere din culpa. Iar cazuri identice ar fi cu zecile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O alta femeie- si ea proaspata mamica- povesteste acelasi calvar. Fiul ei a supravietuit, insa, ca prin minune.

Am fost si noi la spitalul judetean Constanta, initial pentru un punct de vedere.

In curtea spitalului, medicii, asistentele si stagiarii se plimbau cu aceiasi papuci de la pubelele cu materiale periculoase si pana pe sectiile unde incearca sa supravietuiasca pacientii proaspat operati.

Doua doamne au defilat de la ghena si pana pe sectia de neurologie cu un carucior si incaltate in papuci murdari.

Haosul si lipsa de igiena au fost surprinse pe aceeasi sectie unde in luna aprilie Sorina Pintea a facut un control inopinat.

Atunci ministrul a cerut demiterea asistentei sefe din cauza mizeriei. Si cam atat s-a schimbat pana acum.

Despre focarul de infectie din cel mai important spital al Dobrogei n-a vrut sa ne vorbeasca nimeni. Nici nu e de mirare. Toata atentia a fost astazi centrata catre managerul unitatii medicale, care si-a sarbatorit ziua de nastere cu fripturi si dulciuri, aduse special de o firma de catering, la spital.

In schimb, ni s-a vorbit despre acuzatiile privind valul de infectii suferite de bebelusi.

Politia a inceput insa o ancheta in acest caz iar astazi una dintre mame a fost audiata timp de trei ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI